Redovisningstjänster

Redovisningstjänster

Löpande bokföring

Vi hjälper dig gärna med den löpande bokföringen. Vår målsättning är att bokföringen ska anpassas efter just dina behov och vara lätt att förstå.

Hos oss kan du välja mellan att lämna din bokföring till oss för bearbetning eller boka tid och få det utfört direkt på plats i egen dator. Väljer du att lämna din bokföring till oss behöver du inte nödvändigtvis ett eget bokföringsprogram. Vi delar gratis med oss av vårt eget.

Vi arbetar utifrån de krav som bokföringslagen ställer och kan hjälpa dig att bygga upp enkla rutiner runt ditt företags bokföring. Är du redan igång kan vi hjälpa till mig omstrukturering om dina behov har ändrats.

Moms- och arbetsgivardeklarationer

Som ett led i den löpande bokföringen hjälper vi dig gärna med avstämning och sammanställning av både moms- och arbetsgivardeklarationer. Väljer du att bokföra själv kan vi bistå dig med avstämning och sammanställning utifrån dina behov.

Ekonomiska rapporter

I alla företag behöver det då och då fattas viktiga beslut. För att dessa beslut ska bli så bra som möjligt kan det behövas tillgång till ekonomiska rapporter av olika slag. Våra kraftfulla programverktyg kan skapa de flesta rapporter som kan vara bra att ha till hands vid t ex beslutsfattande eller finansiell rapportering. Vår generator med rapporter av olika slag ingår för våra kunder allt efter behov.

Står du i startgropen med att köpa ett nytt bokföringsprogram?
Fråga oss först! Vi delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och goda råd.

Välkommen att kontakta oss!